Over Ons

Bluestar (is born)

Na diverse merken te hebben vertegenwoordigd binnen ons agentschap

(o.a No Tomatoes, Grunt, Freeze)

Was het nu voor ons tijd om een eigen jeans label te gaan ontwerpen “A star was born”.

Prijs indicatie

Voorjaar/zomer 2016

t-shirts (vanaf) 19.95 tot 26.95

sweaters/ hoodies/ cardigans van.29.95 tot 39.95

shorts/ sweatpants/ skirts/ 24.95 tot 34.95

div. jeans vanaf 39.95

De Bluestar voorjaar/zomer collectie is vanaf 2e/3e week februari 2016 bij uw favoriete winkel/webshop te verkrijgen. Klik hier voor de verkooplocaties.

Design

Onze collecties zijn geïnspireerd door de stoere volwassen jeans-labels die graag gedragen worden door de oudere jongeren, BLUE STAR kids en teens willen er net zo cool er uit zien als deze jongeren, voor hun maken wij deze betaalbare, lekker draagbare collecties!

75

VERKOOP PUNTEN

2304

BLIJE KINDEREN

Hoe begon het?

Bleu star jeans is ontstaan in onze showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam. Naast onze agentschappen waarvan wij al vele daarvan al jaren vertegenwoordigen bijv. Mimpi, iDo (zie: www.rubenworms.nl) was het nu tijd om een eigen jeanslabel te gaan ontwerpen. Wij wilden graag een label voor stoere kids/teens wat lekker draagbaar & betaalbaar is en niet op elke hoek van de straat straks te verkrijgen is. Tenslotte hebben wij onze eigen distributie in de hand!  Kortom zo begon het, en zo is onze “star born”. Bluestar jeans is aankomend voorjaar te verkrijgen bij ongeveer 75 verkooppunten (winkels/webshops) in Nederland! (en een paar in Belgie)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Winkelnaam/Website

Onderwerp

Uw bericht